Categories
Alimentatie Cure de Slabire Diete Diete de slabit Regim Regim de slabit Retete de slabit Sanatate

Dieta de slabire Acai Berry – supliment dedicat persoanelor care Vor Sa Slabeasca Rapid si Eficient

Fructele minune Acai Berry, care in 2009 si 2010 au produs o isterie generala in America sunt in sfarsit disponibile si in Romania!

Pe piata romaneasca au aparut numeroase suplimente pe baza de Acai Berry. Doua dintre cele mai populare suplimente care contin fructe acai sunt Acai Forte si Acai Berry Diet.

Din cauza numarului mare de mailuri trimise de catre vizitatorii nostrii, am decis sa facem o scurta prezentare despre aceste doua produse, Acai Forte si Acai Berry Diet. Speram ca acest articol sa va fie de folos si sa va ajute sa alegeti produsul cel mai bun pentru nevoile dvs.

Informatii Acai Forte

Acai Forte are o concentratie medie de fructe Acai in compozitia sa. Este un supliment creeat pentru a intari sistemul imunitar si pentru a oferi mai multa energie consumatorului.

  • Continut Bogat in antioxidanti
  • Intareste sistemul imunitar si sistemul cardiovascular.

O cutie de Acai Forte ajunge o luna de zile. Acest supliment nu ajuta la slabire insa va ofera mai multa energie. Pretul unei cutii de Acai Forte este de 130 lei. Indiferent de comanda Acai Forte, nu se ofera reducere.

Informatii Acai Berry Diet

Acai Berry Diet este un supliment dedicat persoanelor care Vor Sa Slabeasca Rapid si Eficient si sa isi intareasca organismul in acelasi timp.

Are o concentratie mare de fructe Acai in compozitia sa, fapt pentru care ofera rezultate foarte bune.

Calitatea acestui supliment este garanatata, fiind un produs original din America.

  • Elimina Grasimile din ogranism
  • Slabesti intre 5 si 10 kg pe luna
  • Reduce Seminificativ Celulita
  • Fortifica Sistemul Imunitar
  • Imbunatateste Circulatia Sangelui
  • Mareste Energia si Rezistenta
  • Confera Stralucire Pielii si Elimina Toxinele
  • Cel mai bun supliment de Acai Berry in Raport de Calitate si Pret din Romania.

O cutie ajunge 30 de zile. Este un supliment dedicat celor care vor sa scape de grasimea nedorita de pe intreg organismul. Este un produs american, 100% natural. Pretul unei cutii de Acai berry Diet este intre 75 si 90 de lei. Pretul variaza in functie de cate bucati comandati.

Pentru mai multe pareri ale persoanelor care au incercat produsele pe baza de fructe acai, va recomandam sa vizitati siteul  www. Acai Berry Romania.com

Daca doriti sa comandati produsul Acai Berry Diet care este deja disponibil in Romania, va recomandam siteul www.dieta-acai-berry.com . Se ofera bonusuri la fiecare comanda!