Categories
Celulita Masaj Tratamente Corporale

Masajul este foarte eficient anticelulitic

In cele ce urmeaza va vom arata citeva mijloace foarte eficiente de lupta impotriva celulitei. Metodele care folosesc apucarea actioneaza mai profund decit masajul la suprafata, stimuleaza circulatia sangvina si in acelasi timp actioneaza asupra vaselor sangvine si asupra tesutului conjunctiv.

Acest masaj a fost prelucrat de o femeie fizioterapeut si sint suficiente 10 minute de exercitii zilnice pentru a intari tesuturile si pielea. Cu ajutorul miscarilor de apucare va puteti de asemenea masa antebratele, genunchii, stomacul. Acest lucru este recomandat si dupa sarcina. Dupa aceasta procedura folositi orice crema anticelulitica (nu folositi crema inainte, pentru ca miinile va vor aluneca si nu veti mai putea prinde cu putere partile corpului pe care trebuie sa le masati).

Exercitiul 1: pentru stomac, coapse, fese
Stringeti mina pumn si cu oasele de la degete frectionati-va pielea de sus in jos si invers pina cind corpul incepe sa se inroseasca.

Exercitiul 2: pentru gambe, coapse, fese
Stringeti-va degetele si masati-va pielea cu miscari circulare, stringind usor. Miscarile circulare se fac atit cu virfurile degetelor, cit si cu degetele mari, miinile fiind puse in acest timp una peste alta.

Exercitul 3: pentru partea interioara a miinilor si coapse
Prindeti bine pielea intre degetul mare si celelalte degete si neteziti-o in sus. Nu stringeti prea tare pentru ca pot aparea vinatai.

Exercitiul 4: pentru stomac, coapse, fese
Cu degetele mari si cu cele aratatoare de la ambele miini formati un triunghi si apasind cu putere miscati-l in sus, in directia degetelor mari; dupa aceea neteziti pielea, miscind degetele mari in jos.

Crema modelatoare Bruno Vassari care permite masarea si care este creata special pentru tratamentele de slabire intensiva si de prevenire a depunerilor adipoase. Este imbogatita cu ingredienti activi care lasa pielea tonificata, ferma si elastica: extracte de alge marine, acid lactic si vitamina E. Se aplica zilnic dimineata si seara prin masare cu miscari circulare. Folosita zilnic veti vedea diferenta, practic corpul dvs se va remodela complet.