Categories
Regim de slabit

Gimnastica pentru eliminarea grasimilor – efect anticelulitic

Exercitiile incluse intr-un complex de gimnastica speciala contribuie la eliminarea grasimilor din organism si, in consecinta, previn deformarea tesutului conjunctiv.

  • Stati drept. Lasati un picior mai in spate, indreptati genunchiul. Celalalt picior indoiti-l. Aplecati-va putin in fata si puneti-va ambele miini una peste alta pe genunchi. Tineti-va spatele drept 10-20 de secunde. Faceti acelasi exercitiu cu celalalt picior. Repetati de zece ori.
  • Stati drept si intindeti-va miinile in fata. Faceti zece genuflexiuni lente. Acest exercitiu stimuleaza circulatia sangvina.
  • Intindeti-va pe spate si inspirati. Intindeti-va miinile deasupra capului si in timp ce expirati intindeti-va partea superioara a trunchiului inainte. Sprijinindu-va numai pe calciie aplecati-va in fata cit puteti de mult. Mentineti-va in aceasta pozitie 10-20 de secunde, apoi inspirati si reveniti la pozitia initiala – intins pe spate. Repetati acest lucru de zece ori.
  • Intindeti-va pe spate pe podea. Piciorul sting puneti-l pe genunchiul drept. Ridicati in sus cu ambele miini coapsa dreapta. Mentineti aceasta pozitie timp de 20 de secunde. Spatele trebuie sa stea drept pe podea. Repetati exercitiul de patru ori cu fiecare picior.
  • Puneti piciorul sting pe genunchiul drept, apoi piciorul drept pe genunchiul sting. Intoarceti-va pe coapsa stinga si sprijiniti-va cu mina de podea. Piciorul de deasupra ridicati-l putin, apoi lasati-l jos, fara sa il atingeti de cel de dedesubt. Intoarceti-va pe coapsa cealalta. Repetati exercitiul de zece ori cu fiecare picior.

Stati drept, indepartati putin picioarele. Indoiti-le putin de la genunchi. Duceti stomacul in fata. Treceti greutatea corpului pe un singur picior. Mentineti aceasta pozitie pina cind vor incepe sa va arda muschii. Repetati exercitiul de trei ori pentru fiecare picior. Impotriva celulitei va ajuta foarte mult alergatul, mersul pe bicicleta, inotul.