Categories
Supravietuitorii

Irina Reisler va sfatuieste pe blogul ei!

Irina Reisler este prezenta pe blogul ei in fiecare seara cu sfaturi si informatii privind terapiile prezentate in emisiunea “Spune-mi ce te doare!” de la TVR.

Practic in campania televizata, Irina Reisler invita in fiecare emisiune specialisti din diverse domenii: medical, sanatate, estetica, etc, pentru a oferi detalii despre diverse probleme medicale sau estetice.

Adesea discutiile ce se poarta in cadrul emisiunii, se continua seara de seara pe blogul Irinei Reisler, oferind astfel tuturor celor ce privesc emisiunea raspunsuri si informatii privind modul in care pot lua contact cu invitatii din emisiune.

Invitatii Irinei Reisler prezinta adesea noi terapii corporale pentru slabit, tratamente estetice revolutionare, metode de slabit rapid si diverse terapii alternative pentru probleme medicale dificile.

Lansez invitatia de a vizita Blogul Irinei Reisler si implicit de a viziona emisiunea “Supravietuitorii” in fiecare zi de la ora 16:45 la Romantica si de a fi informat astfel cu cele mai proaspete informatii privind sanatatea.