Categories
Frumusete

Bruno Vassari te trimite la Barcelona!

Bruno Vassari lanseaza concursul care te trimite direct la Barcelona. Cu sediul central situat in centrul Barcelonei la mai putin de 5 minute de La Rambla si Placa de Catalunya, Bruno Vassari este unul dintre brandurile de Cosmetice Profesionale de traditie din Spania.


Gandit pentru a imbina placutul vizitarii unuia dintre cele mai frumoase orase europene cu utilul invatarii celor mai noi tratamente corporale si faciale, excursia de 3 zile va ofera oportunitatea de a cunoaste atractiile Barcelonei precum si tehnicienii Bruno Vassari.
Bruno Vassari lanseaza concursul care te trimite direct la Barcelona.
Cu sediul central situat in centrul Barcelonei la mai putin de 5 minute de La Rambla si Placa de Catalunya, Bruno Vassari este unul dintre brandurile de Cosmetice Profesionale de traditie din Spania.

Concursul se desfasoara in perioada 01.11.2008 – 31.08.2009 si se adreseaza saloanelor ce achizitioneaza produse Bruno Vassari.
Conditii:
• La sfarsitul perioadei sa fie achizitionate produse Bruno Vassari in valoare de 35.000 Ron + tva.
• Clientul trebuie sa faca comenzi minime lunare de 2000 Ron + tva in fiecare luna.

Bruno Vassari, unul dintre brandurile de Cosmetice Profesionale de traditie din
Spania este distribuit in Romania de compania Beauty One. Beauty One a fost desemnata “Compania cu cea mai spectaculoasa evolutie din 2007 in industria esteticii profesionale” in cadrul “Premiilor pentru Excelenta in Estetica in anul 2007”.
Beauty One importa si distribuie, pe langa linia de produse Bruno Vassari si produse profesionale pentu ingrijirea parului Label.M de la Toni&Guy,tehnologie de ultima generatie precum Starvac, Decomedical, Termosalud, Corpora si Beauty Progress, precum si aparatura pentru IPL-epilare definitiva, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete.
Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.

Pentru a va ajuta in promovarea produselor pentru utilizarea acasa, Beauty One Distribution ofera pana la sfarsitul anului vitrina de revanzare un discount de 20%.
Vitrina contine cite 2 produse de revanzare atit pentru facial cit si pentru corporal si poate oferi o sursa foarte buna de venituri in activitatea salonului.

Beauty One Distribution
Departamentul general: 0724.244.401; 0722.656.381;
Telefon fix: 021.310.44.35;
Fax: 031.401.62.67
Email: office@beautyone.ro
www.beautyone.ro