Categories
Silueta Tratamente Corporale

Tratamente Slabire – Impachetari in patura termica sau tunelul cu infrarosu cu crema de termosudatie “Bruno Vassari”

Crema de termosudatie “Bruno Vassari” este o crema profesionala care se aplica local sau general pentru a determina o transpiratie abundenta si arderea grasimilor din corp.

Mai intai, se face un peeling corporal pentru a inlatura celulele moarte si pentru a deschide porii in asa fel incat pielea sa fie receptiva si sa absoarba tratamentele ce urmeaza a fi aplicate. Apoi se foloseste o crema de termosudatie, care se aplica intr-un strat fin printr-un masaj circular, pana cand este absorbita total de piele.

Apoi zona se infasoara in film osmotic si se introduce in sauna. Dupa cele 30 de minute de tratament, se aplica prin masaj usor o crema anticelulitica reducatoare, foarte puternica, ce va actiona vizibil prin inrosirea partii tratate si o usoara senzatie de caldura sau chiar mancarime usoara, semn ca deja a inceput sa actioneze. Este recomandat persoanelor supraponderale, care nu se afla intr-un grad avansat de celulita, care au retentie de apa, sufera de picioare umflate si vergeturi evidente.

Pentru inceput sunt necesare 3-4 sedinte/saptamana iar apoi 1 sedinta la 8-10 zile e suficienta.

Contraindicatii:

* boli cardiace grave
* epilepsie, claustrofobie
* femei insarcinate

Pentru a efectua acest tratament contactati Chic Salon: www.chicsalon.ro

Adresa este:

Str. Duzilor nr. 22, et. 1, sector 2, Bucuresti

Telefon fix: 021/252.13.08

Telefon mobil: 0728.338.055

E-mail: office@chicsalon.ro