Categories
Cure de Slabire Dieta disociata Diete Diete de slabit Diete Rapide Regim Regim de slabit Retete de slabit Silueta Slabire rapida

Metoda “GREA” de slabit

Cunoaste-ti metabolismul si vei deveni propriul tau dietetician.

Aceasta metoda de slabit este un ghid pas cu pas pentru persoanele care isi doresc sa slabeasca si nu au avut succese prin diete clasice, diete disociate, pastile de slabit, etc.

Ce este diferit la acesta metoda de slabit… este abordarea subiectului. Se spune ca nu exista o dieta universala pentru toate persoanele deoarece fiecare persoana este unica si metabolizeaza diferit anumite alimente. Si este adevarat, toti suntem diferiti iar organismul fiecaruia dintre noi poate fi comparat doar in mica masura cu altul. Probabil ati incercat pana acum diferite diete, poate ati incercat si diferite pastile de slabit, unele au functionat mai mult, altele mai putin, dar pana la urma v-ati intors la greutatea care ati avut-o inaintea curei de slabit.

In teorie este destul de simplu… daca vrei sa slabesti sanatos trebuie sa faci sport pentru a arde surplusul de calorii. Insa nu toti dintre noi “avem gena” de sportiv de performanta. Un minim de exercitii fizice trebuie sa faca intradevar orcine dar de aici pana la a slabi prin sport este o cale lunga pe care nu toata lumea este in stare sa o parcurga…

Asa ca celor care doresc sa slabeasca si nu reusesc prin sport le raman optiuni limitate, totusi sa fii dependent toata viata de dite si pastile nu este o alegere inteleapta.

Tocmai aici difera aceasta metoda de slabit. Slabitul se produce treptat pentru a da timp organismului sa se adapteze la o alimentatie corecta pentru metabolismul tau.

Ce mananci?

Afli singur pe masura ce urmezi metoda. Punctul de plecare este felul in care te alimentezi tu acum, deoarece cu aceasta alimentatie este obisnuit metabolismul tau.

Degeaba incerci sa slabesti cu o dieta care iti impune strict alimentele care sa le consumi…vei putea manca toata viata cum scrie in acea dieta? Dupa ce vei termina dieta si vei manca din nou “normal” nu vei lua din nou in greutate? Sau daca iei pastile de slabit, vei putea sa iei acele pastile de slabit toata viata? Nu te vei reintoarce din nou la greutatea initiala?

Metoda grea de slabit se vrea a fi o abordare logica a problemei. Dupa ce vei fi slabit vei sti exact de ce. Cand te va intreba cineva cum ai slabit nu vei spune ca pana acum “Pentru ca am urmat dieta X”. Vei spune ca “Am slabit pentru ca am invatat cum sa am un metabolism stabil, am invatat necesitatile organismului meu si am facut totul cu pasi mici pentru a da timp organismului si psihicului meu sa se obisnuiasca cu alimentatia necesara metabolismului meu”

Vei spune “Eu am slabit si nu o sa ma mai ingras niciodata… pentru ca nu simt nevoia sa mananc cum o faceam inainte”

De ce metoda grea de slabit?

De fapt metoda acesta este mult mai usoara decat o dieta clasica, dar nu este o metoda de slabit pentru cine vrea sa slabeasca “peste noapte” sau pentru cine cauta substante care “topesc grasimile”. Aceasta este o metoda de slabit pentru cine s-a hotarat sa slabeasca pana va ajunge la greutatea ideala fara a se ingrasa din nou. Este un drum destul de lung care cere determinare, vointa si atentie din partea ta pentru a-ti cunoaste propriul tau organism, pentru a nu-ti petrece viata fiind acea “persoana plinuta”

Viziteaza  http://metoda-grea-de-slabit.weebly.com si vei gasi citate din “Metoda grea de slabit”. Te vor ajuta sa-ti faci o idee despre continutul cartii