Slabirea si Masajul anticelulitic – cum se efectueaza masajul anticelulitic

Rolul masajului pentru armonizarea corporala este acela de modelare. Procesul de modelare incepe la nivel fizic si continua cu influente pozitive asupra pshicului.

Foarte importanta in acest procedeu este si starea interioara persoanei care solicita un masaj anticelulitic. Concentrarea masajului si a puterii mentale asupra procesului de modelare va induce aparitia mult mai rapida a rezultatelor pozitive.

De asemenea, aceasta procedura vizeaza in masura egala armonizarea structurii fizice, dar si pshice. Pornind de la ideea fundamentala ca frumusetea feminina nu consta doar in aspectul exterior, masajul ajuta o femeie sa devina constienta de propriul sau corp, de stralucirea sa si de relatia pe care o are cu propria sa fiinta.

Masaj anticelulitic: are la baza mai multe procese – procesul de hranire a pielii si tesuturilor din zona masata, pana la cel de accelerare a eliminare a tesutului adipos in exces sau al destinderii globale cu ajutorul unor creme profesionale care sunt preluate de circulatia sangvina periferica.

Masajul anticelulitic trebuie efectuat foarte atent, asa incat sa satisfaca anumite necesitati senzitive si de remodelare corporala a femeii.

Efectele masajului anticelulitic

La nivel fizic, actioneaza in primul rand asupra pielii, musculaturii, articulatiilor si ligamentelor. Pe un alt nivel de profunzime actioneaza prin armonizarea si stimularea activitatii organelor interne.

Femeile care au efectuat cure de masaj au constatat:

 • imbunatatirea digestiei;
 • disparitia constipatiei si balonarii;
 • reglarea armonioasa a greutatii;
 • eliminarea mai facila a grasimilor;
 • intarirea musculaturii;
 • cresterea vitalitatii pe ansamblu.

Efectuarea unui set de 10 – 12 sedinte de masaj anticelulitic va va aduce pierderea a 4- 5 cm in circumferinta soldurilor, coapselor, abdomenului precum si pierderea aspectului “coajei de portocala” in proportie de 30 %, pe langa beneficiile sus-mentionate.

La nivel psihic, intensitatea, durata si frecventa cu care a fost facut masajul anticelulitic, au aratat ca, pe masura ce a fost facut mai des, cu intensitate mai mare si in sedinte mai lungi, a influentat mai mult psihicul, in sens armonizator.

Dupa un masaj anticelulitic efectuat in cadrul unui centru de slabire si remodelare corporala, cremele profesionale Bruno Vassari aplicate nu trebuie indepartate prin spalare, evitandu-se baia sau dusul timp de 6-8 ore. Astfel se asigura o absorbtie completa a acestor creme si, evident, efecte mai spectaculoase.

Pentru a efectua acest tratament contactati Chic Salon: www.chicsalon.ro

Adresa este:

Str. Duzilor nr. 22, et. 1, sector 2, Bucuresti

Telefon fix: 021/252.13.08

Telefon mobil: 0728.338.055

E-mail: office@chicsalon.ro

Originally posted 2010-10-09 00:57:57. Republished by Blog Post Promoter

4 Responses to Slabirea si Masajul anticelulitic – cum se efectueaza masajul anticelulitic

 1. flori says:

  nu stiu ce se intampla; dupa 15 sedinte de masaj anticelulitic- eu m-am ingrasat cu 2 kg; in conditiile in care nu mananc paine deloc; tot timpul sunt constipata si balonata

 2. andreea says:

  buna…sunt o fata de 19 ani care tine fm la silueta ei.M-am ingrasat deodata si brusc celulita s-a facut prezenta p picioarele mele..nu stiu cum sa fac si cum sa procedez ptr a scapa de ea cat mai repede!am incercat tot felul de diete dar fara nici un rezultat!va rog a-mi da si mie un sfat cat mai repede!va multumesc!

 3. Maria says:

  Buna
  Pt un tratament bun si scaparea cat mai rapida a celulitei este sa facem sport cel putin 30 min. /zi, iar daca celulita deja s-a instalat e recomandat sa facem masaj anticelulitic pt zonele afectate pana incepe sa dispara si atunci alimentatia nu mai trebuie sa influda prajeli si Fast-Food, eu sunt maseuza si in general femeile se confrunta cu aceasta boala.
  Pt mai multe informatii puteti sa ma contactati pe adresa de mail georgia_anton@yahoo.com

 4. ansy says:

  Fac masaj REFLEXOTERAPIE si SOMATIC la domiciliul meu sau al clientei in sectoarele 4,5,6.Excul masaj erotic,exclus barbati.40lei sedinta.Dupa ora 16.TEL.0761636065.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*