Categories
Diete Slabire rapida

Cavitatie si ultrasunete cavitationale – slabire definitiva

Eximia reprezinta ultima generatie de aparatura de slabire profesionala si tratamente corporale anticelulitice. Patentul exclusiv al Eximia ce imbina electroporatia si ultrasunetele cavitationale confera rezultate imediate, definitive si de lunga durata impotriva depunerilor de grasime localizata precum si extraordinare efecte anticelulitice ce reduc din prima sedinta vizibil aspectul inestetic de coaja de portocala al pielii.

Noutatea absoluta EXIMIA este data de tratamentul CAVITAZIONE – ULTRAPORAZIONE®, un brevet exclusiv JANUS, ce reprezinta o mare inovatie in domeniul medicinii estetice, deoarece asociaza doua terapii importante: electroporatia si ultrasunetul la inalta putere super pulsata.

Metoda ULTRAPORAZIONE®, exclusiva a sistemului EXIMIA, permite introducerea la nivel intracelular a unor principii active functionale. Reactia chimica este facilitata cu ajutorul ultrasunetelor de mare putere superpulsate datorita efectului joule, de generare a caldurii profunde in tesuturi. Alte avantaje sunt reprezentate de caracteristicele metodelor utilizate.

Tratamentele Ultraporazione si masajul trifazic refac micro-circulatia sangelui, destind fibrele conective, redau tonicitatea tesutului. Este favorizata reabsorbtia apei in exces si a substantelor toxice. Grasimea depusa ajunge in vasele capilare si poate fi reabsorbita intr-un mod mai eficient, mai ales urmand o dieta adecvata.

Cititi mai mult pe www.cavitatie.ro