Cavitatie si ultrasunete cavitationale – slabire definitiva

Eximia reprezinta ultima generatie de aparatura de slabire profesionala si tratamente corporale anticelulitice. Patentul exclusiv al Eximia ce imbina electroporatia si ultrasunetele cavitationale confera rezultate imediate, definitive si de lunga durata impotriva depunerilor de grasime localizata precum si extraordinare efecte anticelulitice ce reduc din prima sedinta vizibil aspectul inestetic de coaja de portocala al pielii.

Noutatea absoluta EXIMIA este data de tratamentul CAVITAZIONE – ULTRAPORAZIONE┬«, un brevet exclusiv JANUS, ce reprezinta o mare inovatie in domeniul medicinii estetice, deoarece asociaza doua terapii importante: electroporatia si ultrasunetul la inalta putere super pulsata.

Metoda ULTRAPORAZIONE®, exclusiva a sistemului EXIMIA, permite introducerea la nivel intracelular a unor principii active functionale. Reactia chimica este facilitata cu ajutorul ultrasunetelor de mare putere superpulsate datorita efectului joule, de generare a caldurii profunde in tesuturi. Alte avantaje sunt reprezentate de caracteristicele metodelor utilizate.

Tratamentele Ultraporazione si masajul trifazic refac micro-circulatia sangelui, destind fibrele conective, redau tonicitatea tesutului. Este favorizata reabsorbtia apei in exces si a substantelor toxice. Grasimea depusa ajunge in vasele capilare si poate fi reabsorbita intr-un mod mai eficient, mai ales urmand o dieta adecvata.

Cititi mai mult pe www.cavitatie.ro

Originally posted 2010-12-17 21:15:55. Republished by Blog Post Promoter

8 Responses to Cavitatie si ultrasunete cavitationale – slabire definitiva

 1. evrika says:

  si preturile?
  cat costa

 2. evrika says:

  cat costa sedintele?

 3. Monica says:

  Eu nu inteleg un lucru: ori definitiv, ori de lunga durata? Intre aceste doua afirmatii, nu-si are loc “si”!!!

 4. neli says:

  chiar nu poate nimeni sa ne spuna si noua despre preturile acestor sedinte ?macar sa stim daca avem acces la ele…s-au numai cei bogati si le permit?

 5. diana says:

  dar sunt bune,adica au efect sau nu ???
  eu nu stiu daca este cumva cineva acolo sa imi zica si mie daca le-a incercat?!va rog!sa stiu si eu pe ce dau banii!

 6. Amalia says:

  fetelor, am sunat eu …nu de alta dar si eu sunt obsedata de celulita si tot restul…12 sedinte costa 20 de milioane…si cik depinde de organism , de varsta, etc…trebuie sa merg acolo sa discut intai!!Cu parerea de regret, cred k miscarea ramane singura solutie…cu un masaj adecvat of course…dak vreodata gasesc formula magik de slabit fara sa fac eforturi, va anunt si pe voi, ok?:D

 7. InfoSlabire says:

  Acest articol este foarte interesant.

 8. Cornelia says:

  din punctul meu de vedere nu se poate sa slabesti fara nici un efort cu atat mai mult sa slabesti cu ultrasunete si sa fie si permanent. Ca sa slabeste este foarte simplu: mananci mai putin cat arzi dar sa mananci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*