Categories
Frumusete Machiaj

Cum te machiezi vara?

Cu siguranta te intrebi cum sa te machiezi vara, avand in vedere ca transpiratia le-ar putea da ceva de furca fardurilor. In plus, vrei sa fii in pas cu moda, lucru care nu este tocmai usor daca nu stii ce se poarta. Iata ce iti recomandam noi.

Machiaj Profesional

In primul rand trebuie sa reduci numarul produselor cosmetice folosite. De cele mai multe ori rujul si rimelul sunt de ajuns. Iar daca fardul este chiar musai atunci alege unul rezistent la caldura.

Nu folosi farduri foarte inchise. Cu cat machiajul este mai deschis si mai aerisit, cu atat iti va crea mai putine probleme.

Daca vrei sa folosesti un contur de ochi in fiecare zi atunci alege unul pe care sa-l umezesti putin inainte sa-l aplici. Asa se va fixa mai bine.

Fardul poate fi fixat mai bine daca aplici putina pudra pe pleoapa inainte de fard.

Daca ai observat ca tenul tau pokies game este mult mai gras in zilele calduroase de vara asigura-te ca porti mereu in geanta servetele umede. Presezi zona cu pricina cu unul dintre ele si problema dispare.

Nu este o idee tocmai buna sa te machiezi inainte de a renunta la vechiul machiaj. Daca este vorba doar de un retus minor, atunci nu este nici o problema. Mai intai demachiaza-te si apoi aplica fardurile. Nu este ceva mai rau decat un machiaj nou peste unul mai vechi. Exact asa va arata: vechi.

Machiaj Profesional