Categories
Alimentatie Cure de Slabire Diete de slabit Sanatate

Aliment pentru Slabit: Re-code®

AMINTEŞTE-ŢI DE TINE!

Corpul femeilor a fost asociat încă din cele mai vechi timpuri cu conceptul de frumuseţe. Responsabili de aspectele corpului nostru, încă de la naştere, sunt hormonii feminini, şi din acest punct de vedere fiecare femeie este unică. În tinereţe există un echilibru al tiparului hormonal ceea ce înseamnă că mesajele trimise de estrogeni permit să amintească corpului femeii cum să slăbească dar mai ales cum să distribuie grăsimea in mod armonios, în punctele estetice cheie, potrivite pentru a fi atrăgătoare.

Dar ce se întamplă când an dupa an …5-10-15… kg se depun în mod gradual şi aspectul corpului tău nu te mai satisface. Nu te mai găseşti atrăgătoare!

Poţi alege să trăieşti cu aceste kg. Dar esti fericită? Sau te întrebi, firesc cum ai face să pierzi greutatea nedorită, fără ca acest lucru să devină o obsesie, fără diete drastice sau exerciţii epuizante!

De ce toate încercările pe care le-ai facut pînă acum nu au avut rezultate sau rezultatele au fost de scurtă durată? Răspunsul nu este încetinirea metabolismului, aport caloric crescut sau lipsa de mişare. Acest răspuns este dat de oscilaţiile hormonale în special a estrogenului (hormon responsabil de frumuseţea feminină), apărute mai frecvent după 30 de ani. Aceste dezechilibre fac ca toate încercările noastre de pîna acum de a pierde în greutate să eşueze.

Având profunda convingere că Natura oferă întotdeauna o soluţie pentru orice problemă, dacă ştii să o recunoşti, Zuccari a găsit prin Re-code un remediu radical şi definitiv.

Re-aminteşte-i organismului cît de uşor poate slăbi prin Restaurarea echilibrului hormonal.

Prin isoflavone(estrogeni naturali vegetali), Re-code determină combaterea semnelor de îmbătrânire, scădere în greutate şi relocarea selectivă a masei de grăsimi în punctele cheie. Prin fermenţii lactici şi florizina se asigură o absorbţie şi o biodisponibilitate maximă a acestor isoflavone. Prin aceasta amintim cât de usor se poate slăbi, asa cum o făceai în tinereţe.

Efectul final garantat este unul natural de detoxifiere, antioxidare, remineralizare şi de stimulare a sistemului imunitar. Prin urmare, te vei simţi tânără mereu, indiferent de vârsta pe care o ai în buletin!