Categories
Electrostimulare Tratamente Corporale

Slabire si Electrostimulare in patura termica sau in tunelul cu infrarosu

Sedintele de electrostimulare in patura termica (electro+termo) imbina efecte benefice ale electroterapiei si ale termoterapiei.

Electrostimularea sub patura termica presupune intai aplicarea electrozilor, urmata de infasurarea pacientei intr-o patura electrica dubla.

Termocuverta (patura electrica) reprezinta in fapt o sauna locala ce ajunge la temperaturi foarte ridicate, procedura ducand la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida in centimetri. O sedinta de electrostimulare sub termocuverta dureaza 45 de minute, timp in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati.

Primele efecte vizibile apar de la primele sedinte, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila.

Tratamentul trebuie urmat sistematic, fara pauza, cu o frecventa de minim 2-3 sedinte pe saptamana si trebuie sustinut prin urmarea unei diete si prin consumarea a cel putin 2 l de apa zilnic.

Dupa terminarea abonamentului recomandam mentinerea unei diete echilibrate si efectuarea unor sedinte de intretinere (cel putin o data pe saptamana).

Contraindicatii:

* boli cardiace grave
* fragilitate capilara
* persoane care au tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice
* femei insarcinate
* in perioada menstruatiei
* epilepsie

Pentru a efectua acest tratament contactati Chic Salon: www.chicsalon.ro

Adresa este:

Str. Duzilor nr. 22, et. 1, sector 2, Bucuresti

Telefon fix: 021/252.13.08

Telefon mobil: 0728.338.055

E-mail: office@chicsalon.ro