Biorezonanta Magnetica

Ce este biorezonanta? Este o metoda de analiza neliniara (sistem de diagnostic neliniar – NLS), nou introdusa intre metodele de diagnostic.
Este o investigatie neinvaziva si fara emisie de radiatii, folosita pentru a examina starea de sanatate a diferitelor organe, tesuturi sau chiar celule. A fost utilizata initial in chimia organica pentru a determina compozitia unor substante complexe.
Unul dintre dispozitivele de analiza neliniara, numit Oberon (sau Orion), a fost produs de Institutul de Psihofizica Practica din Omsk. El nu face parte din categoria echipamentelor medicale, dar poate fi folosit de personalul medical ca o modalitate auxiliara de diagnostic (ca orice alt dispozitiv electrotehnic). Acuratetea diagnostica este de 81,7%, conform producatorului. Actualmente, el este folosit in cosmonautica, pe statiile orbitale, oferind posibilitatea verificarii starii de sanatate.
Cum opereaza el? Dispozitivul de biorezonanta detecteaza diferenta dintre semnalele de intrare si iesire de diferite frecvente, iar programul de calculator asociat selecteaza etaloanele (modelele) cele mai apropiate de inregistrarea persoanei.
Masuratorile depind de calitatea echipamentului, iar acuratetea diagnosticului depinde de conformitatea cu datele statistice (etaloanele). Responsabilitatea diagnosticului ii apartine operatorului, care trebuie sa fie o persoana cu pregatire medicala. Operatorul trebuie sa ia intotdeauna in calcul simptomatologia pacientului si rezultatul celorlalte investigatii de laborator sau imagistice, pentru a formula un diagnostic cat mai exact. Sunt situatii in care, dupa consultatia cu dispozitivul de biorezonanta, se impune efectuarea unor investigatii suplimentare, specifice pentru bolile pe care dispozitivul le-a detectat.

Fiecare organ si australian pokies online celula are oscilatiile sale distincte, care sunt stocate in memoria calculatorului si pot fi afisate pe ecran ca un grafic ce reprezinta schimbul de informatie dintre acel organ sau tesut si mediu. De asemenea, fiecare proces patologic are graficul sau propriu, stocat in memoria calculatorului. Dupa ce se face inregistrarea (prin intermediul unui semnal sonor emis in casti), sistemul compara gradele de similaritate spectrala obtinute, cu cele ale tesuturilor sanatoase, ale tesuturilor cu modificari anatomo-patologice sau ale agentilor infectiosi. Astfel se obtine un diagnostic virtual.

Dispozitivul poate fi folosit, de asemenea, pentru monitorizarea eficientei unui tratament sau in centrele de cercetare.
Cum decurge o consultatie cu aparatura de biorezonanta? Inregistrarea propriu-zisa a datelor dureaza aproximativ 15-20 minute si se face prin intermediul unui semnal sonor de diferite intensitati si frecvente. Urmeaza apoi analiza si interpretarea fiecarei imagini inregistrate, cu diagnosticele cele mai probabile, iar in final se determina compatibilitatea cu anumite remedii naturale, medicamente, alimente etc., in functie de diagnosticul stabilit. Investigatia completa poate dura 2-2,5 ore.
De retinut!
Dispozitivul arata si predispozitiile (tendintele) organismului catre anumite boli ce ar putea apare in viitor.
Inregistrarea pacientului se stocheaza in calculator, iar la controlul ulterior se poate face analiza comparativa si se poate aprecia evolutia bolii.
Dispozitivul are posibilitatea de a realiza si terapie. Orice tulburare sau boala este de fapt tradusa ca o oscilatie electromagnetica dizarmonioasa, care produce un blocaj ce interfera cu functionarea normala a corpului. Aceste blocaje pot fi corectate cu ajutorul unor oscilatii electromagnetice de semn opus, realizandu-se astfel armonizarea.

Originally posted 2009-03-11 00:12:05. Republished by Blog Post Promoter

25 Responses to Biorezonanta Magnetica

 1. remete says:

  in jud Alba unde se afla astfel de centre de diagnosticare?

 2. regio says:

  in Oradea unde pot sa fac astfel de consultatii?

 3. MIRCEA IORGA says:

  Gasiti mai multe informatii pe situl http://www.biomedica.ro

  Cu stima, dr. Mircea Iorga MD

 4. MIRCEA IORGA says:

  Programari si consultatii in ARAD si TIMISOARA. Detalii pe site http://www.biomedica.ro

 5. bianca says:

  in Brasov sau in apropiere exista centre de diagnosticare prin biorezonanta?

 6. nina says:

  Se pot face astfel de consultatii si pentru copii de 2 ani si ceva? Se poate prin aceste consultatii sa se stabileasca cauza unei alergii?

 7. nina says:

  Se pot face astfel de consultatii si pentru copii de 2 ani si ceva? Se poate prin aceste consultatii sa se stabileasca cauza unei alergii? In targoviste unde se poate merge si cam cat costa?

 8. liuta says:

  in braila este un astfel de centru ????????

 9. Violeta Moldovan says:

  da se pot face si la copii consultatii cu aceste aparate ,si eu i-am facut la fetita mea ,incepind de la 2 ani.se vede tot si medicatia care este indicata individual( expresiv).Sa sti ca am obtinut rezultate bune.In Cluj pot sa-ti spun ,la Elmavital pe str.Progresului nr.16,conf.dr.neurolog Liana Marginean.am si un nr. de tel .daca te intereseaza.sanatate.

 10. iovan says:

  a scapat cineva de pietre la vezicula biliara in urma tratamentului dlui Iorga Mircea?

 11. Dr MERLAS CORNEL says:

  EVOLUTIA APARATELOR DE BIORESONANTA MAGNETICA AU IMITAT INTRUTOTUL EVOLUTIA SISTEMELOR DE CALCULATOARE LA INCEPUT AU FOST REALIZATE DIFERITE TIPURI. IN ULTIMUL TIMP,MODELUL METATRON
  4025 ESTE VARFUL DE LANCE IN DOMENIU PE PLAN MONDIAL.eXTREM DE MARE IMPORTANTA,PENTRU A VENI CU MARE SUCCES IN INTAMPINAREA NEVOILOR OMULUI BOLNAV O ARE OPERATORUL APARATULUI.eSTE OBLIGATOR SA FIE MEDIC(SE PUNE SERIOS PROBLEMA DIAGNOSTICARII DIFERENTIALE,IAR ACESTA TREBUIE SAAIBA O VASTA EXPERIENTA CLINICA SI SA CUNOASCA CAT MAI MULTE TIPURI DE PRINCIPII TERAPEUTICE(DESPRE TRATAMENTUL ALOPAT,METATERAPIE,HOMEOPATIC,FITOTERAPIC,LITOTERAPIC
  OPERATORUL APARATULUI,TREBUIE SA CUNOASCA CAT MAI MULTE DIN COMPLEXITATEA ACESTUI APARAT,LA NEVOIE,SA PREPARE CU APARATUL DIVERSE
  PRODUSE TERAPEUTICE,DE EXTREM DEMARE VALOARE SI EFICIENTA PENTRU TOATE CATEGORIILE DE BOLNAVI.NU EZITETI SA VA INTERESATI DESPRE ACESTE ASPECTE INAINTE DE A VA SUPUNE TESTARII
  LA APARATE.pENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE TEL 0728933657

 12. Diana Teodorovici says:

  Pentru cel care l-a calomniat pe dl. Iorga, doresc sa intreb ce a avut cu acel om? Este un terapeut deosebit, inzestrat cu cu har si care are in mod constat rezultate remarcabile in tratamentele domniei sale. DA, AM AVUT PIETRE LA FIERE SI LE-AM EVACUAT IN URMA TRATAMENTULUI BIOENERGETIC AL DOMNULUI MIRCEA IORGA. Am verificat ecografic rezultatele, abordati-l cu incredere, chiar va poate ajuta. Este unul dintre primii bioterapeuti din Romania, am ramas impresionata de profesionalismul de care a dat dovada in abordarea afectiunii mele.

  In ceea ce priveste operarea aparatului de biorezonanta, mi-a facut un diagnostic de mare acuratete, la absolut toate problemela pe care le-am avut la vremea respectiva.

  IL RECOMAND DIN TOT SUFLETUL.

 13. Marcel Popoviciu says:

  Acum am vazut comentariile,pro si contra.Eu am ramas cu o parere buna despre tot acest fenomen numit biorezonanta.Am facut tratament,daca se poate numi asa,in Arad la cabinetul d-lui Iorga,pentru a ma lasa de fumat,intrucat singur nu am reusit.Ei,surpriza a fost ca am reusit acest lucru,asta tinand cont ca am fost un fumator patologic,daca ma pot exprima asa.Ajunsesem sa fumez 50-60 tigari pe zi(fara nici un fel de exagerare)in ultimul timp,iar dupa prima sedinta am renuntat total,asta in pofida scepticismului pe care l-am avut cand m-am dus acolo.Mentionez ca am fumat timp de 22 de ani,iar sedinta de care am vorbit a fost cam in februarie 2008,acum un an si sapte luni,si de atunci nu am mai simtit nevoia sa fumez si nici nu ma deranjeaza daca cineva fumeaza in prezenta mea.Cam asta a fost si nu fac reclama nimanui,si eu am platit serviciile.Am fost cam de patru,cinci ori acolo si apoi nu m-am mai dus pentru ca am considerat ca nu mai am motive.

 14. roxana says:

  de unde stii tu, Jan, atat de multe? te pomenesti ca ai fost tu in calitate de barbat si ti-a gasit probleme la ovar, iar a doua zi te-ai deghizat in femeie si ti-a spus ca ai afectiuni la prostata! sau a mers lumea la tine sa se planga? prea e cusuta povestea ta cu ata alba. esti invidios, am impresia. eu cred ca daca mergeai la biorezonanta iti gasea la cap ceva. iti recomand un control psihiatric la spitalele “recunoscute pe plan international”. si-ti mai spun ceva, cu 2 ani in urma un doctor “recunoscut pe plan international” m-a operat pt ca am avut pietre la fiere si “a uitat” sa curete tot. am aflat mai tarziu de la asistenta lui ca asa procedeaza cu toti pacientii, ca sa mai mergi la el si sa-i mai dai 500 de euro. dupa ce ai de-a face cu astfel de medici sa vii sa postezi aici, ca se vede treaba ca nu ai fost inca tras pe sfoara de asemenea escroci.

 15. Dali73 says:

  Nu voi contesta ceea ce spune jan referitor la necoinciderea rezultatelor aparatului de biorezonanta cu rezultatele din spitale, pt ca nu am termen de comparatie, deci nu am facut analize la aparatul respectiv. pot, insa sa va spun ca am fost cu mama mea la f multi medici din orase diferite pentru o problema la picioare si fiecare a pus alt diagnostic (hernie de disc, pb la coloana, etc). Nici rezulatele din spitale cum spui tu nu sunt chiar roz. Si acolo sunt contradictii. E imposibil sa dai un “verdict” 100%. i-au facut analize, nu a reiesit ca ar avea ceva, au intrebat-o ce simte, ce o doare si si-au dat cu parerea. daca ai avea un medic bun in familie ti-ar explica exact cum stau lucrurile. de multe ori mergi cu o problema si-ti gaseste cu totul altceva. se intampla in majoritatea cazurilor. faptul ca aparatul despre care vorbesti tu nu este f precis nu e o chestie iesita din comun. fratele meu s-a simti rau si medicul i-a prescris calciu. Era sa moara, a avut nevoie de transfuzie, dar omul nu i-a gasit mai nimic. asa sta situatia, nu trage concluzii pripite. sunt convins ca daca ai avea probleme mai grave de sanatate nu te-ai limita la un singur medic. asta nu-ti spune nimic?!

 16. un om cu logica says:

  Domnul Iorga era la data scrierii ultimelor postari la filmari, la Clarvazatorii. Oare putea posta?

 17. angel72 says:

  Subscriu celor spuse de “jan”, intr-adevar am fost si eu la biomedica din timisoara anul asta in februarie si n-am fost de loc multumit de “doctoresa” care lucra acolo (pe d-l Iorga nu am avut ocazia sa-l vad, am inteles ca el lucreaza in Arad). Era un sac de celulita si vergeturi care nu m-a convins deloc. Cand o intrebam ceva se uita lung si tamp la mine si buiguia ceva de nu intelegeam nimic. Mi-s nemultumit ca desi am inteles ca acolo voi fi vazut de un medic, tipa aia numai a doctor nu arata, nu-i dadeai mai mult de 8 clase. Domnule Mircea Iorga, unde erau medicii care ar fi trebuit sa ma intampine?

 18. Mircea Iorga says:

  Fiecare dintre cei care posteaza are dreptul la propria parere formata in mod obiectiv sau subiectiv. “jan”, am impresia ca te cunosc si ca faci parte din a doua categorie. Te contrazic, fara a putea argumenta in vreun fel, cu privire la postari ale mele sub difertie pseudonime. Pot spune despre tine acest lucru, de data aceasta argumentat: in situl “kanal d” apare o postare la emisiunea clarvazatorii care are un continut identic cu postarea ta din 12 aprilie 2009, al carei autor este, de aceasta data “deceneu”. Ma indoiesc ca doua persoane diferite sunt capabile sa gandeasca si sa se exprime identic (pana si semnele de punctuatie – gresit folosite – sunt aceleasi).

  Revenind la presentimentul meu, imi permit sa te nominalizez: dr. G.M. – fosta mea angajata.

 19. Mircea Iorga says:

  Raspuns pentru “angel72”:

  Te asigur ca angajatii mei (care opereaza cu aparatul de biorezonanta magnetica) au diploma de medic. Din pacate, am inteles intr-un mod cat se poate de direct, ca o diploma nu te califica pentru o asemenea profesie. Nu te poti numi medic doar pentru ca ai absolvit facultatea de medicina. Probabil acesta este si motivul pentru care nu ai fost multumit de serviciile oferite.

  Raspuns pentru “jan”:

  Daca intuitia nu ma inseala si esti intr-adevar persoana la care ma gandesc, este foarte grav sa nu cunosti diferenta dintre un doctor si un medic. E adevarat ca in unele cazuri cele doua notiuni se confunda, dar in cele mai multe situatii ele au sens diferit (vezi DEX).

 20. Marigeta says:

  Domnule Iorga,va stimez si va ador de cand v-am vazut prima data in emisiunea Clarvazatorii.Stau in Bucuresti dar…imi doresc tare mult sa va intalnesc.Bafta in continuare la emisiunea Clarvazatorii!

 21. onelu says:

  ce tot va luati de omul acesta? eu il stimez si il apreciez mult si cred ca e unul dintre cei putini terapeuti in care poti avea totala incredere eu i-am urmarit traiectoria profesionala de multi ani si cred ca acum ca a si castigat sunt foarte fericita si sper sa il intalnesc personal sa il felicit pentruca chiar este unul dintre cei mai buni.BRAVO!

 22. onelu says:

  Ce tot va luati de omul acesta? eu il stimez si il apreciez mult si cred ca e unul dintre cei putini terapeuti in care poti avea totala incredere eu i-am urmarit traiectoria profesionala de multi ani si cred ca acum ca a si castigat la Clarvazatorii sunt foarte fericita si sper sa il intalnesc personal sa il felicit pentru ca chiar este unul dintre cei mai buni.BRAVO!Mama si fratele meu au fost la rezonanta magnetica si este excelent,incercati si nu veti regreta.

 23. CRISTI says:

  BRAILA
  INVESTIGATII , DIAGNOSTIC SI TRATAMENT PRIN BIOREZONANTA. Investigarea starii de sanatate prin biorezonanta, pentru depistarea problemelor si dezechilibrelor din organism. In cadrul unei sedinte de investigare se analizeaza si se trateaza urmatoarele sisteme si organe:
  aparat cardiovascular
  aparat respirator
  tub digestiv
  ficat si vezica biliara
  pancreas
  rinichi
  prostata
  uter si ovare
  glande mamare
  sistem osteo-articular
  sistem nervos
  sistem endocrin

 24. monica.i says:

  Ma numesc Monica I. din arad si va pot spune ca am fost tratata de d-nul Mircea Iorga si nu pot decat sa-i aduc mii de multumiri pentru ca a fost singurul om care a putut sa ma trateze de cumplita boala de care am suferit 17 ani,este vorba de nevralgie trigeminala (o boala cumplita)Acum 2 ani am ajuns prin cineva la dansul disperata de durerea ce nu cedea de atatia ani la nici un tratament si ma teroriza continu,am fost in toti acesti ani la diversi medici , am facut analize peste analize (radiografii, tomografii, ecografii, rmn)si nu imi iesea nimic, perfect sanatoasa….dar eu eram ca o leguma , cine a trecut sau trece prin asemenea dureri cumplite ma intelege.Va pot spune cu mana pe inima ca acest om m-a tratat si sunt in totalitate vindecata,e adevarat ca am facut mai multe sedinte de bioenergie dar a MERITAT.Puteti apela la cabinetul d-nului Mircea Iorga ca veti avea rezultate si e un om deosebit.Aveti incredere , eu am numai cuvinte de lauda.Va doresc multa sanatate!

 25. Marie says:

  Eu nu il cunosc pe Dl Iorga, nu l-am vazut la tv, nu stiu daca e bioenergetician si daca practica ajutandu-se de aparatul de biorezonanta pt a depista sau trata maladii. Chiar nu inteleg ce e cu emisiunea de clara vedere de la tv, si nici daca acest domn Iorga e clarvazator, bioenergetician, sau utilizeaza doar aparatul. Ma poate cineva lamuri? Nu contest nimic, doar vreau precizari. Mul;tumesc mult.Tot ce stiu e ca nevralgia de trigemen e infiorator de dureroasa, bunica mea a suferit enorm si e miraculoasa acea vindecare pt mine. Eu doresc un sir nesfarsit de succes ca acesta pt orice boala din lume. E mai mult decat remarcabila vindecarea unei asemenea maladii.Sincer, felicitari domnului ce a reusit. Nu am cuvinte. Ii doresc de asemenea multa sanatate si domniei sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*