Categories
Silueta

Promotie Bruno Vassari august 2010

Oferta Serum Vite si Eye Liftox CADOU

Comandati acum kitul Double Mask Lift Ox Treatment si crema Vita Vite 50ml in valoare totala de 677 Ron+TVA si primiti GRATUIT un Serum Vite si Eye Lift ox in valoare de 216 Ron+TVA.

“Double mask Lift-ox Treatment”  este propunerea Bruno Vassari pentru un tratament inovator similar Botoxului  insa fara injectii sau interventii chirurgicale, doar aplicand o masca cu efecte similare Botox iar ulterior o masca tonifianta care ajuta la penetrarea principiilor active mult mai intens.

Pachetul contine urmatoarele produse din care se pot realiza 5 tratamente :  LIFT-OX SERUM, LIFT-OX MASK,  BACCO E VENERE, SERUM VITE.

Serum Vite – 50ml

Ser intensiv cu Polifenotoxyl ce contine un concentrat de ingredienti activi impotriva imbatrinirii, ce actioneaza sinergic pentru a reduce si elimina ridurile.
Efectele sint vizibile si de lunga durata in cazul utilizarii constante timp de 30 zile.
Este de asemenea recomandat persoanelor ce au fost tratate cu Botox®, ca si tratament alternativ intre doua etape oferind rezultate de lunga durata.

Pret 131 Ron

Eye Lift – Ox – 15ml

Ser activ anti-ageing un veritabil tratament general pentru conturul ochilor ce contine cele mai eficiente ingrediente si ultimele descoperiri stiintifice pentru a preveni si ajuta conditia pielii din aceasta zona vulnerabila.
Utilizarea acestui ser ofera multiple beneficii: efect antirid, hidratant, activator a microcirculatiei, efect similar botox de umplere a ridurilor, efect antioxidant, reducerea cu 60% a cearcanelor .

Pret  85 Ron

Oferta 1+1/2 Gratis Ederalis

Comandati acum 1 produs Ederalis 1000ml (Prêt 115 Ron) si primiti un produs Ederalis 500ml (Pret 105 Ron) CADOU !

EDERALIS este o lotiune tonica hidro-alcoolica pentru tratamente decongestive si tonice, este un shaper de modelare locala.Reduce excesul de grasime si celulita. Decongestioneaza tesutul adipos, amplifica circulatia sanguina evitand astfel atrofia vaselor mici care cauzeaza depunerile de grasime

Oferta Kit Energising Treatment Cadou!

Comandati produse faciale Bruno Vassari in valoare de 800 Ron+TVA si primiti CADOU un Kit Energising Treatment in valoare de 327 Ron+TVA

Kitul Energising Treatment cuprinde:
1. Whitening Peel Treatment, este un peeling chimic ce contine o combinatie de ingredienti care asigura o exfoliere superficiala completa, imbunatateste aspectul pielii si o pregateste pentru absortia ulterioara a activilor. Este necesar sa indepartam toate celulele moarte aflate pe epiderma inainte de orice alta etapa de tratament.
2. Vitalizing Massage Cream – crema de masaj facial cu glucozil hesperidin ce stimuleaza circulatia sanguina si regenerarea celulara, prin urmare ajuta la imbunatatirea flexibilitatii pielii si reduce aparitia ridurilor.
3. Vulcano Thermo Facial Mask. Datorita ei toti ingredientii activi aplicati ulterior sunt efectiv INSTANT absorbiti de piele. Activii inclusi in masca vor face o sinergie pentru a impulsiona activitatea finala. Aceasta masca este o masca cu efect de autoincalzire si gipsata.

Oferta Thermo Active Cream CADOU

Comandati produse Bruno Vassari din gama Body Energy in valoare de 600 Ron+TVA si beneficiati de o crema Thermo Active Cream 1000 ml in valoare de 155 Ron+TVA CADOU

Crema termo-activa  reducatoare Bruno Vassari “Thermo-active Cream” contine un complex termo-activ care creste temperatura locala, crescand astfel microcirculatia si pregatind suprafata pielii pentru o absorbtie optima a substantelor activa aplicate in etapele urmatoare.
Compozitia sa contine un amestec de uleiuri esentiale de rozmarin, lavanda si lamaie pentru a stimula si tonifia epiderma.

Tel/Fax: 021.252.13.09/ 021.310.44.35 ;

Mobil: 0732.44.32.32; / 0724.244.402;

E-mail: office@beautyone.ro;

www.BeautyOne.ro