Categories
Cure de Slabire Electrostimulare Tratamente Corporale

Electrostimulare, Servicii de electrostimulare si tratament vacuumatic la Chic Salon

Tehnicienii de la Chic Salon – www.chicsalon.ro te pot ajuta sa slabesti rapid si sigur prin sedinte de electrostimulare, vacuum si tratamente corporale.

Electrostimularea este stimularea pasiva a musculaturii, care nu presupune efort fizic. Expertii au evaluat ca 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere.

In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in cm, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective.

Dupa un astfel de tratament, slabirea in kilograme nu este foarte vizibila, deoarece scade procentul masei grase din corp si creste procentul masei musculare (acest lucru se poate vedea si masurarea ulterioara a masei grase). Ceea ce este vizibil cu adevarat, este pierderea in centimetri! Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a cincea sedinta, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila, pierzandu-se minim un numar la imbracaminte.

Dupa un tratament de aproximativ 25 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii. Singurul amedament ar fi acela ca un tratament trebuie efectuat sustinut, fara pauze, cu o frecventa de minim 3 sedinte/ saptamana.
Aparatele au programe pentru toate zonele-problema: abdomen, fese/solduri, celulita, tonifiere, drenaj limfatic, relaxare, program slabire rapida (fast-slim), lifting facial nechirurgical, ridicare sani, definire musculatura.

Contraindicatii:

* femei insarcinate
* diabetici
* tensiune arteriala ridicata
* persoane care au tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice