Categories
Frumusete Slabire rapida Supravietuitorii

SLABIT RECORD ABSOLUT, CU EXIMIA, IN CAMPANIA “MERITI SA FII SANATOASA !”:

Aparatura si tratamentul de Slabire EXIMIA lansat de Beauty One Distribution pe piata infrumusetarii profesionale din Romania, cea mai performanta tehnologie estetica pentru tratamente de slabire si anticelulitice, atinge recordul absolut in campania TV “MERITI SA FI SANATOASA” desfasurata in cadrul emisiunii “Supravietuitorii”.

Dupa ce a fost lansata de curand pe piata infrumusetarii profesionale din Romania cea mai performanta tehnologie estetica pentru tratamente de slabire si anticelulitice, aparatul de slabit profesional “Eximia – Tehnologia italiana ce maninca centimetrii” atinge recordul absolut in campania “MERITI SA FI SANATOASA” desfasurata de Irina Reisler la Romantica in cadrul emisiunii “Supravietuitorii”.

Ioana Mihalcea, participanta la campania “MERITI SA FII SANATOASA !”, detine in acest moment recordul, in ceea ce priveste numarul de centimetri pierduti in circumferinta, cu ajutorul Terapiei Eximia. In doar 8 sedinte de liposuctie virtuala, Ioana a pierdut 25 de centimetri, in jurul taliei.Ioana va continua sedintele de liposuctie virtuala si va incepe si o dieta alimentara, sub supravegherea specialistului Horatiu Calfa, consultant in nutritie la CHIC SALON. De citeva zile, in aceasta clinica de estetica functioneaza si un serviciu de consultanta in nutritie, in completarea tratamentelor corporale.
Rezultatele obtinute cu ajutorul celei mai eficiente tehnici de remodelare corporala din lume, lipoabsorbtia virtuala, sint absolut spectaculoase.

Eximia este, la ora actuala, cel mai performant aparat de remodelare corporala, folosit in medicina estetica. Aparatul de slabire profesionala Eximia ofera rezultate imediate de pierdere rapida in centimetrii prin realizarea unei sinergii a trei metode cu rezultate extraordinare in tratarea inestetismelor corporale: ultrasunete cavitationale, electroporatie si endolift. Cel mai mare avantaj al acestei tehnici este ca nu suprasolicita ficatul, nu-l expune la o incarcatura mare de grasime, asa cum se intimpla in cazul terapiilor similare mai vechi. In cazul Terapiei Eximia, grasimea topita in timpul tratamentului se transforma in energie. De aici, starea de bine si tonusul excelent al pacientelor.

Eximia este distribuit in Romania de Beauty One Distribution, companie cu o evolutie spectaculoasa de-a lungul anului 2007-2008.Pe langa acesta tehnologie de ultima ora, Beauty One importa si distribuie cosmetice profesionale Bruno Vassari,produse profesionale pentru hair style Label.m de la Toni&Guy tehnologie estetica de ultima generatie precum Starvac, precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.

Beauty One Distribution
Departamentul general: 0724.244.401; 0723.139.134; 0722.656.381;
Departament vanzari Bucuresti: 0724.244.402; 0724.244.405
Departament vanzari Transilvania:0364 .104.489; 0730.002.951; 0724.244.403;
Telefon fix: 021.252.13.08;Fax: 021.310.44.35
Email: office@beautyone.ro
Site: www.beautyone.ro
Sediu central : str. Duzilor nr.22 sector 2 Bucuresti
Sediu Transilvania: str. Tache Ionescu nr. 66 Cluj Napoca