Categories
Tratamente Corporale

Tratamente Slabire – Tratament soc pentru intarire corporala de la Bruno Vassari

În acest tratament se folosesc masti cu alge marine care transmit prin tesutul cutanat dur concentratul de oligoelemente din alge.

Produsul mai contine si alte substante active ca de exemplu siliciu organic, agenti hipotermici si extract de iedera, care au scopul de a intarii epiderma.De obicei sedintele vor avea loc odatã sau de doua ori pe sãptãmânã timp de douã luni fiind urmate de un tratament de întretinere la fiecare cinsprezece zile

Procedura de realizare a tratamentului

  • Se va incepe prin realizarea  pelingului  cu  Il Sale E L’uva, amestecata anterior aplicarii cu Massage Body Oil si masati. Se elimina excesul cu o manusa de prosop umezita cu apa.
  • Pe pielea uscata se aplica prin masaj Concentrado Corporal Reafirmante  si se maseaza pana la patrunderea lui completa in piele.
  • Urmeaza un masaj de 10 minute pentru fermitate cu Firmalia pentru musculatura.
  • Se prepara Cellulite Body Mask: intr-un recipient se introduc 6 linguri de produs, o doza de lotiune tonica Ederalis, si apa rece putin cate putin pana ce se obtine o crema cu o consistenta adecvata. Se aplica si se lasa sa actioneze 25 minute fara a acoperi clientul decat cu folia de plastic.
  • Dupa expirarea timpului se inlatura masca cu ajutorul unei spatule si excesul de masca cu ajutorul unei manusi din prosop imbibate In apa calduta.
  • Tratamentul se termina prin aplicarea Intensive Firming Gel.
  • Efectuarea tratamentului dureaza intre 50-60min.

Pentru a efectua acest tratament contactati Chic Salon: www.chicsalon.ro

Adresa este:

Str. Duzilor nr. 22, et. 1, sector 2, Bucuresti

Telefon fix: 021/252.13.08

Telefon mobil: 0728.338.055

E-mail: office@chicsalon.ro