Categories
Slabire rapida Tratamente Corporale

Tratamentul soc de slabire rapida sau “tratamentul cu benzi” de la Bruno Vassari

Tratament cu efectele imediate, recomandata fi inclus în tratamentele de slabire intensiva datorita rezultatelor lui spectaculoase.
El poate fi de asemenea executat ca 10 sedinte soc in cadrul unui tratamentul rapid de slabire.
Se recomanda efectuarea lui de doua ori pe saptamana timp de o luna si jumatate.
Dupa prima sedinta se poate observa ca s-au pierdut circa 1cm-4cm in talie si 0,5-2cm pe solduri.
Se va masura clienta atat la inceperea tratamentului cat si la sfarsit pentru a se observa rezultatele notabile ale acestui tratament.

Procedura tratamentului cu benzi FastSlim de la Bruno Vassari

  • Inaintea inceperii tratamentului ar trebui sa notam masurile clientului nostru pe fisa sa pentru a verifica rezultatele spectaculoase ale tratamentului.
  • Aplicati Il Sale E L’uva, amestecata inainte cu o masura de Massage Body Oil si masati zona care urmeaza sa fie acoperita de masca. Inlaturati excesul de peeling  cu o manusa din prosop umezita cu apa.
  • Dupa uscarea pielii se aplica un masaj cu Thermo-activ Cream pana cand se absoarbe complet. Aceasta crema va stimula circulatia sanguina si va creste temperatura epidermei, motiv pentru care clientul trebuie atentionat asupra senzatiei de caldura, rosetii sau mancarimii care poata sa apara.
  • Se amesteca produsul Ederalis cu apa (trei masuri de apa la una de Ederalis). Se umezesc bandajele elastice cu amestecul realizat si se aplica bandajele pe zona ce urmeaza a fi tratata, se acopera cu un prosop suprafata ce trebuie tratata si se lasa 30 minute. In aceasta etapa se produce o scadere a temperaturii corpului si, de asemenea, o irigatie a tesuturilor profunde. Pe aceasta dubla actiune se sprijina rezultatul spectaculos al acestui tratament. Clientul va avea senzatia de frisioane puternice . De asemenea, grasimea solida va deveni lichida datorita actiunii Ederalisului si va fi eliminata prin materiile fecale.
  • Dupa expirarea timpului se scot bandajele elastice si pielea se usuca prin stergere cu o manusa de prosop.
    Aplicati Intensive Firming Gel fara masaj, pentru a evita incalzirea suprafetei tratate.
  • Se recomanda utilizarea acasa a cremei Thermo-Active 200ml urmata de Intensive Firming Gel 200ml
  • Efectuarea tratamentului dureaza intre 40-50min.